Begeleiding door ProfiLerend

Overzicht

Bij ProfiLerend kun je op verschillende manieren begeleiding krijgen. Wat je kiest hangt af van de vraag en het doel. Ook maakt het uit of je je wilt ontwikkelen op werkgebied of dat je een persoonlijke vraag hebt. Bij een persoonlijke vraag is coaching op zijn plaats. Supervisie, intervisie en training zet je eerder in als het gaat om de werksituatie. 

Een coachingstraject ga je aan als je het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit. Dat je een bepaald doel wilt bereiken en je er zelf niet helemaal uit komt. Dan is het fijn dat er een betrokken, deskundige professional met je meekijkt om te zien hoe jouw eigen oplossingsgerichte vermogen weer aangesproken kan worden.

Lees meer over coaching

Intervisie is een vorm van deskundigheidsbevordering. Deze ontstaat door te leren van collega’s, studiegenoten, kortom gelijken. In principe is dat onbegeleid. Maar soms is het, in de implementatiefase of wanneer een intervisietraject onvoldoende oplevert, goed om tijdelijk een intervisiebegeleider in te zetten.

Lees meer over intervisie.

Supervisie is een leertraject voor mensen die met mensen werken. Doel is om een betere professional te worden, doordat je inzicht krijgt in eigen handelen, gedachten en gevoelens.

Lees meer over supervisie

Bij training gaat het om de ervaring in het doen. Het is dus meer dan kennisoverdracht, het oefenen van de nieuwe vaardigheid staat centraal.

Lees meer over training

Tarieven

Supervisie individueel (1 uur):95 euro
Supervisie groep, max. 3 (1 ½- 2 uur ):70 euro pp
Coaching individueel (1 uur):75 euro
Coaching t/m 25 jaar individueel (1 uur)60 euro
Trainingen en intervisieOfferte op maat