Coaching

Met coaching werk je aan het beter functioneren in werk- of privésituaties. Je bepaalt de doelen die je wilt behalen zelf. Al heeft soms ook een organisatie daar een stem in, bijvoorbeeld als je beter wilt functioneren op je werk.

Waarom coaching

Aan het eind van het coachingstraject heb je vooral geleerd beter te functioneren in een specifieke situatie. “De focus van coaching is gericht op de toekomst, op het behalen van betere resultaten, het realiseren van een bepaalde wens of het vormgeven van een ambitie. Coaching is te zien als een manier om zelfsturing van individuen binnen organisaties te stimuleren, waarbij zowel bewustzijn als verantwoordelijkheid van mensen voor zichzelf, hun omgeving en hun werk toenemen”. (citaat Narratief van de coach, LVSC, 2019).

'Start wherever you are and start small'
Rita Bealy

Voor wie

Coaching bij ProfiLerend is er voor iedereen die wil ontwikkelen. Er zijn twee verschillende trajecten mogelijk.

  • Voor mensen die vastlopen in hun leven. Mensen die anders willen, maar niet weten hoe, die de zingeving in hun leven missen of die last hebben van stressklachten.
    Profilerend heeft expertise in HSP, stress- en burn-outklachten en systemische vragen. 
  • Voor mensen die met mensen werken in de zorg, het sociaal werk of het onderwijs. Bij dit coachtraject wordt onderzocht hoe je je persoon meeneemt in je werk en hoe dat elkaar beïnvloedt.
    Na dit traject kun je beter keuzes maken die goed voor jou zijn. 

Wanneer

Een coachingstraject ga je aan als je het gevoel hebt dat je ‘vast’ zit. Dat je een bepaald doel wilt bereiken en je er zelf niet helemaal uit komt. Dan is het fijn dat er een betrokken, deskundige professional met je meekijkt om te zien hoe jouw eigen oplossingsgerichte vermogen weer aangesproken kan worden.

Hoe

Een coachingstraject bij ProfiLerend bestaat uit minimaal 3 en maximaal 10 bijeenkomsten. In overleg wordt bepaald wat er nodig is. Leren vraagt ook inzet van jou. Realiseer je in elk geval dat het aangaan van een coachingstraject een bepaalde investering vraagt. Je moet er tijd voor maken, energie in steken en soms een huiswerkopdracht maken. 

Reviews

"Ontzettend bedankt voor de waardevolle coaching die ik van jou heb mogen ontvangen. Ik heb van jou geleerd om wat milder te kijken en mijn eigenschappen en ‘zijn’ wat meer te accepteren."
D.
"Bedankt voor de coaching, het bracht me steun en toeverlaat en bevestiging dat ik op de goede weg zit."
K.

Tarieven

Coaching individueel (1 uur):75 euro
Coaching t/m 25 jaar individueel (1 uur)60 euro